Huonekalujen verhoilu ja pintakäsittely, sisustustekstiilit ja korjausompelu – Verhoomo Verstas palvelee Kuopiossa

Verhoomo Verstas palvelee Linnanpellolla, Kuopion keskustan tuntumassa. Jo vuodesta 1998 asti toimineesta verhoomostamme saat niin huonekalujen verhoilun kuin sisustus- ja korjausompelun palvelut.

Ota yhteyttä

Huonekalujen verhoilu ja pintakäsittely

Laadukkaat huonekalut kestävät usein kovaakin käyttöä pitkään, mutta niiden verhoilu tai pehmusteet kuluvat nopeammin. Etenkin lapsiperheiden tai lemmikinomistajien huonekalujen pinnat voivat kulua nopeasti huonoon kuntoon, puhumattakaan julkisten tilojen tuoleista ja sohvista. Usein pelkkä verhoilun uudistus päivittää huonekalut taas entiseen kuntoonsa.

Teemme kaikenlaiset verhoilut ammattitaidolla. Toteutamme myös huonekalujen entisöinnit asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen. 


Verhoiluosaamisemme ei rajoitu pelkästään huonekaluihin, vaan teemme myös teollista verhoilua ja ajoneuvoverhoilua. Olemme verhoilleet esimerkiksi moottoripyöriä, autoja ja veneitä.

Sisusta tekstiileillä

Verhoomossamme valmistuvat myös erilaiset laadukkaat sisustustekstiilit, kuten tyynyt, verhot ja peitot. 


Sisustustekstiilit ovat helppo ja vaivaton tapa päivittää tilan ilmettä. Värikkäät sisustustyynyt toimivat piristävinä huoneen väripilkkuina, uudet verhot taas voivat muuttaa koko huoneen tunnelman. 

Tule käymään ja tutustumaan valikoimaamme tai kertomaan toiveistasi, me valmistamme sinulle taatusti yksilölliset ja sopivat sisustustekstiilit!

Kysy lisää

Vaatteiden korjausompelu

Saat Verhoomo Verstaasta myös vaatteiden korjausompelun palvelut. Voimme esimerkiksi korjata rikkinäiset vetoketjut, kaventaa saumoja ja lyhentää lahkeita. Älä siis turhaan heitä vanhaa vaatettasi pois, me korjaamme sen helposti tai päivitämme sen juuri mittoihisi sopiviksi.

Tule käymään monipuolisen palvelun verhoomossamme tai ota yhteyttä kysyäksesi lisätietoja palveluistamme. Saat meihin yhteyden puhelimitse, sähköpostilla tai yhteystietosivulta löytyvällä yhteydenottolomakkeella.

Katso yhteystiedot